load icon
GITTE LADEFOGED9908-11091

Hengivenhed

8.100 DKK

Originalt maleri malet på kvalitetslærred. En historie om kærlighed – her mellem forældre og barn. Specifikationer: – Akryl, tusch, oliekridt på lærred – Signeret på forsiden og påskrevet med dato og signatur på bagsiden – Maleriet har afslutningvist fået 2 x lak som dels beskytter mod snavs, men også UV stråler – Monteret med ophæng Originalitets certifikat
 Sammen med dit maleri modtager du et certifikat, som bekræfter, at du har købt en original. Jeg anbefaler dig at opbevare certifikatet med din kvittering. Afhentning i mit studio
 Jeg anbefaler, at du afhenter dit maleri i mit studie, sådan at du kan opleve det i studiets inspirerende rammer. Jeg vil også gerne give dig råd, tips og tricks til placering og styling af dit maleri, hvis du ønsker det. Bag hvert maleri findes der en historie, nogle tanker eller en betragtning – og det vil jeg også gerne dele med dig “live”.

Kunstner: Gitte Ladefoged
Segement:  Committed artist
Maleri: Akryl på bomuld / polyester lærred, blæk og olie kridt
Kunstretning:  Abstrakt
Produkt info:
Bredde: 100 cm,  Højde: 100 cm,  Dybde: 2 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - Hengivenhed

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
Hengivenhed | Maleri
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Gitte Ladefoged

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.