load icon
GITTE LADEFOGED9906-11089

Rødder

6.200 DKK

Originalt maleri malet på kvalitetslærred. “Rødder”handler om hvem vi er og hvor vi kommer fra, og det at slå rod. Reflektioner omkring vores baggrund, DNA og aner sætter ofte nye tanker igang, og på den måde lærer man sig selv bedre at kende. Og i den process kan man spørge sig selv, om man er forandringsvillig? Specifikationer: – Størrelse: 100×80 cm. – Akryl, tusch, oliekridt på lærred – Signeret på forsiden og påskrevet med dato og signatur på bagsiden – Maleriet har afslutningvist fået 2 x lak som dels beskytter mod snavs, men også UV stråler – Monteret med ophæng Originalitets certifikat Sammen med dit maleri modtager du et certifikat, som bekræfter, at du har købt en original. Jeg anbefaler dig at opbevare certifikatet med din kvittering.

Kunstner: Gitte Ladefoged
Segement:  Experienced artist
Maleri: Akryl på bomuld / polyester lærred, b
Kunstretning:  Abstrakt
Produkt info:
Bredde: 100 cm,  Højde: 80 cm,  Dybde: 2 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - Rødder

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
Rødder | Maleri
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Gitte Ladefoged

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.