load icon
SUZANA PROFETA9798-10967

Skovhornugle

10.300 DKK

Dette maleri fanger et intenst øjeblik, hvor en skovhornugle fungerer som broen mellem den vilde natur og den urbane verden. Uglens øjne er i fokus, og de åbner vinduer til to forskellige virkeligheder. I venstre øje reflekteres uglens omgivelser med en næsten fortryllende skønhed. Grenene og bladene spejler sig i øjet og inviterer betrageren ind i den skjulte verden af Amager Fælleds natur. Dette øje minder os om den velbevarede skønhed, der er truet af byens udvikling. På kontrast viser det højre øje os en mere truende fremtid. Her ser vi toppen af træerne, en blå himmel og en enkelt hvid sky. Dette øje symboliserer den udfordring, som skovhornuglen og dens artsfæller står overfor i kampen for at bevare deres naturlige omgivelser. Uglens næb, udført i 3D, træder frem fra lærredet og skaber en forbløffende dybde i maleriet. Kombineret med den særlige belysningseffekt giver dette maleriet indtryk af, at uglen er på nippet til at træde ud af billedrammen og ind i betragerens verden. Maleriet er en del af en serie som hylder Amager Fælled, et engang fredet område i København, der nu står overfor truslen fra byggeri. Gennem uglens øjne søger dette maleri at forbinde betrageren med naturen og appellere til beskyttelsen af sådanne vigtige levesteder. Lad dette maleri minde os om vores ansvar for at værne om biodiversiteten midt i en urban verden. Lad os se skovhornuglen i øjnene og beslutte os for at handle for at bevare både fuglen og dens hjem.

Kunstner: Suzana Profeta
Segement:  Experienced artist
Maleri: Alkohol ink og Akryl på bomuld / polyester lærred
Kunstretning:  Realisme
Produkt info:
Bredde: 80 cm,  Højde: 80 cm,  Dybde: 2 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - Skovhornugle
VIDEO

Præsentation af kunstværket

- Et billede siger mere end tusind ord, video siger det hele.

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
Skovhornugle | Maleri
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Suzana Profeta

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.