load icon
INGE MERETE GROSS9654-10813

Du og jeg

6.500 DKK

Kan du huske det sted i Astrid Lindgrens børnebog, Emil fra Lønneberg, hvor Emil en sommernat bader sammen med karlen, Anton i en lille skovsø. Da de kommer op af vandet, ser Emil inderligt på sin bedste ven, Anton, idet han siger: 'Du og jeg, Anton!' Efter en stund, hvor Anton ligesom har suget ordene til sig, svarer han:' Ja, du og jeg, Emil. Det skulle jeg mene!' Den sætning fra den bog, tænker jeg på tit, og da jeg var færdig med dette maleri, dukkede den op igen. Der er en inderlighed i de ord, som tryllebinder mig, og som også minder mig om mit gudsforhold. Maleriet har været længe undervejs. Mere end et år. Man kan kalde det en langsom fødsel. Men med de mange lag på lag på lag... opstår en helt særlig stoflighed, så det næsten smelter på nethinden. I løbet af så lang en proces, vil meget ændre sig undervejs; men inderligheden imellem de to personer har været der fra først til sidst. Du kan knapt se, hvor den ene begynder, og den anden ender. Og over de to personer, svæver den hvide fugl som symbol på fred. Netop denne inderlighed i de tætte relationer dukker jævnligt op på mine lærreder.

Kunstner: Inge Merete Gross
Segement:  Experienced artist
Maleri: Akvarel på bomuld / polyester lærred
Kunstretning:  Figurativ
Produkt info:
Bredde: 70 cm,  Højde: 80 cm,  Dybde: 2 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - Du og jeg
PRISNEDSLAG

Forespørg om pris!

- Som udgangspunkt er prisen ikke til forhandling.

Men hvis kunstværkets pris er ud over dit nuværende budget, kan du indsende et alternativ bud til kunstneren.

Du og jeg | Maleri

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
Du og jeg | Maleri
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Inge Merete Gross

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.