load icon
EVA VIG9646-10799

Skoven

6.000 DKK

Maleriet viser en fortryllende sti, badet i okkergule farver, der danner et mønster af trædesten. Stien fører beskueren dybt ind i skoven, mod et lysende skær ved enden. Dette lys, som udstråler varme og håb, fanger øjet og trækker det uimodståeligt fremad. På begge sider af stien breder skoven sig, iført mørke farver, men ikke uden liv. Den dybe blå, sorte, okkergule og grønne palet væver en stemningsfuld fortælling.

Kunstner: Eva Vig
Segement:  Experienced artist
Maleri: Akryl på bomuld / polyester lærred
Kunstretning:  Impressionisme
Produkt info:
Bredde: 100 cm,  Højde: 100 cm,  Dybde: 2 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - Skoven

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
Skoven | Maleri
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Eva Vig

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.