load icon
INGE MERETE GROSS9580-10711

Evas døtre

7.900 DKK

Evas Døtre er et gruppebillede. Hun har samlet fire af sine døtre omkring sig. De har vandret ad snoede stier, de har famlet sig frem ad ukendte veje. De har levet hver deres liv. Nogle fandt en livsledsager, andre gjorde ikke. Nogle fik børn, andre gjorde ikke. Nogle blev lykkelige, andre gjorde ikke. I dag er de alle sammen samlede. Med hver sin historie. Med hvert sit liv. Alle bærer de med sig drømmen om det tabte paradis. I centrum af Evas Døtre finder du æblet. Siden jeg var barn, har jeg malet kvinder med æbler. Det første var jeg 16 år, da jeg malede. Siden er de kommet dryppende med jævne mellemrum. Hver gang leder de tankerne i retning af det tabte Paradis, som en metafor for det, vi længes efter. Men det, du længes efter, det er ikke noget fremmed, du har det allerede inden i dig! Der er bare blevet lagt så meget ovenpå, at det kan være vanskeligt at finde tilbage til det. Og når du længes efter det, er det fordi, det er dit virkelige jeg. Intet er mere dig - end din dybeste længsel.

Kunstner: Inge Merete Gross
Segement:  Experienced artist
Maleri: Akryl på bomuld / polyester lærred
Kunstretning:  Figurativ
Produkt info:
Bredde: 90 cm,  Højde: 90 cm,  Dybde: 2 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - Evas døtre
PRISNEDSLAG

Forespørg om pris!

- Som udgangspunkt er prisen ikke til forhandling.

Men hvis kunstværkets pris er ud over dit nuværende budget, kan du indsende et alternativ bud til kunstneren.

Du kan med fordel benyttet Anyday og dele betalingen op:Evas døtre | Maleri

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
Evas døtre | Maleri
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Inge Merete Gross

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.