load icon
  • Tilbage
  • Fejrer forårets ankomst/ Celebrating the arrival of spring|4|3

JAN GRAUS9537-10657

Fejrer forårets ankomst/ Celebrating the arrival of spring

10.000 DKK

Forårets ankomst fyldte beboerne i det lille samfund med glæde. Græsset sprang op af jorden, og køerne blev lukket ud på markerne, hvor de hoppede og dansede af glæde. Der var en følelse af håb og fornyelse i luften, og alle var taknemmelige for den nye sæson. The arrival of spring filled the residents of the small community with joy. The grass sprouted from the ground and the cows were let out into the fields, where they jumped and danced with delight. There was a feeling of hope and renewal in the air, and everyone was grateful for the new season.

Kunstner: Jan Graus
Segement:  Experienced artist
Maleri: Akryl på bomuld / polyester lærred
Kunstretning:  Figurativ
Produkt info:
Bredde: 120 cm,  Højde: 80 cm,  Dybde: 2 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - Fejrer forårets ankomst/ Celebrating the arrival of spring

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
Fejrer forårets ankomst/ Celebrating the arrival of spring | Maleri
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Jan Graus

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.