load icon
  • Tilbage
  • Ups, vi fangede vist lige mormors tøjsnor, heldigvis uden underbukser|4|3

JETTE REINERT9196-10300

Ups, vi fangede vist lige mormors tøjsnor, heldigvis uden underbukser

Solgt

Pigen leger med hestene og UPS så smuttede tøjsnoren med! Man kan se de små huse som er landsbyen hun bor i! Vigtigt stament i mine malerier - det er vigtig at kunne se det smukke i det uperfekte!

Kunstner: Jette Reinert
Segement:  Selected artist
Maleri: Akryl på hørlærred, slagmetal
Kunstretning:  Figurativ
Produkt info:
Bredde: 80 cm,  Højde: 100 cm,  Dybde: 3 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - Ups, vi fangede vist lige mormors tøjsnor, heldigvis uden underbukser

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
Ups, vi fangede vist lige mormors tøjsnor, heldigvis uden underbukser | Maleri
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Jette Reinert

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.