load icon
LONE GADEGAARD DYRBY9191

Give peace a chance

Kontakt for pris

Akryl på lærred med flere lag silkepapir. Jeg har lagt mange lag af undertoner og nuancer, ca. 5-7 pr. område, ind i felterne, for at opnå et lækkert blødt skær over farverne. Maleriet er afsluttet med flere lag blank lak for at opnå en 'soft tone' overflade. For mig symboliserer det bløde skær ro, selvom der er mange farver. Mit lille budskab er også titlen på billedet, menlig 'Give peace a chance'. Tænker vi kunne trænge lidt til det i denne tid!

Kunstner: Lone Gadegaard Dyrby
Segement:  Committed artist
Maleri: Akryl på bomuld / polyester lærred, silkepapir, lak
Kunstretning:  Abstrakt
Produkt info:
Bredde: 70 cm,  Højde: 90 cm,  Dybde: 2 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - Give peace a chance

Kontakt Lone Gadegaard Dyrby personligt her

eller

Du er altid velkommen til at kontakte mig via denne formular, hvis du fx. har spørgsmål til min kunst eller ønske om at købe dette kunstværk.