load icon
INGE MERETE GROSS9168

Høj Sø

1.700 DKK

Høj Sø er et lidt anderledes maleri, idet der på de fleste af mine billeder er mennesker. Men det er der nu også her. Hvis du kigger rigtig godt efter, kan du måske se, at der i kahytten ligger en søsyg mand, som er helt grøn i hovedet. Han har ellers sætteskippereksamen; men her blev bølgegangen ham for voldsom og efter at have knækket si ud over rælingen, fandt han vej ned i kahytten. Ved roret står derfor nu hans elskede. Hun har ingen eksamen og aner ikke, hvor de er på vej hen. Hun trækker vejret dybt ned i maven for ikke at komme til at kaste, mens hun lader vinden blæse i sit udslåede hår. Da får hun pludselig øje på det store Havuhyre. Hver gang han krummede sin ryg, blev skibet kastet i vejret, og hun måtte klamre sig til roret for ikke at ryge over bord. Indtil nu havde hun eller altid troet at det var fri fantasi, når folk fortalte om havuhyrer; men her var syn for sagn. Men Gud ske tak og lov. Nu skinnede solen frem igennem disen. Mon så ikke han snart ville søge ned i dybet igen. Eller hvad ser du?

Kunstner: Inge Merete Gross
Segement:  Experienced artist
Maleri: Akryl på bomuld / polyester lærred
Kunstretning:  Figurativ
Produkt info:
Bredde: 30 cm,  Højde: 30 cm,  Dybde: 4 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - Høj Sø
PRISNEDSLAG

Forespørg om pris!

- Som udgangspunkt er prisen ikke til forhandling.

Men hvis kunstværkets pris er ud over dit nuværende budget, kan du indsende et alternativ bud til kunstneren.

Du kan med fordel benyttet Anyday og dele betalingen op:Høj Sø | Maleri

Kontakt Inge Merete Gross personligt her

eller

Du er altid velkommen til at kontakte mig via denne formular, hvis du fx. har spørgsmål til min kunst eller ønske om at købe dette kunstværk.