load icon
INGE MERETE GROSS9127

Samarkand

1.500 DKK

Kender du Birgitte Grimstads vise om Samarkand? Den er baggrunden for dette maleri. Ikke fordi jeg tænkte på den inden, jeg gik i gang; men fordi det var det, der dukkede frem, da jeg så det færdige maleri. Har du prøvet at blive forladt? Har du prøvet at savne? Og har du oplevet af få noget, som ingen kan tage fra dig? Det synger Birgitte Grimstad om i visen om. Du får lige hele teksten: Samarkand Melodi: Thorstein Bergman - Dansk tekst: Poeten Originaltitel: Om du nå'nsin kommer fram till Samarkand Da jeg vågned', var der forårsduft omkring mig, gennem vindu't strøg en morgenbrise ind, i det klare solskin hilste alle ting mig, og i puden var der aftryk af din kind. Og jeg tænkte straks (for løgn har aldrig gavnet): 'Nu' der sket det, som vi talte om iblandt!' Men jeg ønsker, du må få alt det, du savned', hvis du virk'lig kommer frem til Samarkand. Og omkring mig hørtes livsmusikken spille, som jeg aldrig mer' skal dele med en ven. Og skønt hjertet kaldte på dig, tav jeg stille, for jeg vidste, at du aldrig kom igen. Og jeg græd måske, for nætterne blev svære, men jeg håber, det blev drømmens land, du fandt, så en anden bli'r, hvad aldrig jeg kan være, hvis du virk'lig kommer frem til Samarkand. Hvor jeg færdes, syn's jeg, alting hilser fra dig, - både sol og blæst og forår er som du. Ja, jeg savner dig, men har dog noget af dig, - det, du gav mig, det ta'r ingen fra mig nu! Og fortæller din fornuft et fremmed sted dig, at vi skiltes, er det bare ikke sandt: I min tanke, tro og længsel er jeg med dig, hvis engang du kommer frem til Samarkand!

Kunstner: Inge Merete Gross
Segement:  Experienced artist
Maleri: Akryl på bomuld / polyester lærred
Kunstretning:  Abstrakt
Produkt info:
Bredde: 30 cm,  Højde: 30 cm,  Dybde: 4 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - Samarkand
PRISNEDSLAG

Forespørg om pris!

- Som udgangspunkt er prisen ikke til forhandling.

Men hvis kunstværkets pris er ud over dit nuværende budget, kan du indsende et alternativ bud til kunstneren.

Du kan med fordel benyttet Anyday og dele betalingen op:Samarkand | Maleri

Kontakt Inge Merete Gross personligt her

eller

Du er altid velkommen til at kontakte mig via denne formular, hvis du fx. har spørgsmål til min kunst eller ønske om at købe dette kunstværk.