load icon
INGE MERETE GROSS9083

Roja

2.900 DKK

Roja er den ene del af et par. Den anden hedder Señorita Amarilla. Begge er malet i samme periode, og de matcher hinanden, samtidig med at de hver for sig er to helt unikke malerier. Ligesom Amarilla, har Roja fået navn med udgangspunkt i en farve. Her er det baggrundens farve, som changerer i forskellige røde nuancer – samt de små pink-farvede perler i ballerinaens hår. På spansk hedder rødt roja. Når jeg opholder mig i mit vinteratelier i Sardina del Norte, kan jeg ikke undgå at påvirkes af det spanske sprog. Har du endvidere lagt mærke til, at du ingen arme kan se. Jeg ved ikke hvorfor; men jeg har lagt mærke til, at hos rigtig mange af mine kvinder ser man ingen arme. - Location: Hanstholm

Kunstner: Inge Merete Gross
Segement:  Experienced artist
Maleri: Akryl på bomuld / polyester lærred
Kunstretning:  Figurativ
Produkt info:
Bredde: 40 cm,  Højde: 40 cm,  Dybde: 4 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - Roja
PRISNEDSLAG

Forespørg om pris!

- Som udgangspunkt er prisen ikke til forhandling.

Men hvis kunstværkets pris er ud over dit nuværende budget, kan du indsende et alternativ bud til kunstneren.

Du kan med fordel benyttet Anyday og dele betalingen op:Roja | Maleri

Kontakt Inge Merete Gross personligt her

eller

Du er altid velkommen til at kontakte mig via denne formular, hvis du fx. har spørgsmål til min kunst eller ønske om at købe dette kunstværk.