load icon
  • Tilbage
  • Den is - det hjerte - der smelter, kommer ikke tilbage|10|3

METTE HANSGAARD9038-10136

Den is - det hjerte - der smelter, kommer ikke tilbage

8.500 DKK

Maleri inspireret fra Grønlandsekspedition fra september 2022. Et hjerte af is, der i indlandsisen. Smelter gradvist mens klimaet bliver varmere. Ser du hjertet, der smelter på toppen af indlandsisen. Det hjerte, der smelter, bliver ikke helt igen. på mhkunst.com kan du læse om min kunst og klimaekspedition til Grønland. Her var jeg frivillig i et skov projekt og fik mulighed for at vandre over indlandsisen.

Kunstner: Mette Hansgaard
Segement:  Experienced artist
Maleri: Akryl på bomuld / polyester lærred
Kunstretning:  Moderne
Produkt info:
Bredde: 80 cm,  Højde: 90 cm,  Dybde: 2 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - Den is - det hjerte - der smelter, kommer ikke tilbage

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
Den is - det hjerte - der smelter, kommer ikke tilbage | Maleri
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Mette Hansgaard

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.