load icon
INA WITTBOLD9033

Sunset 01/2022

Solgt

Sunset 01/2022 er et maleri fra serien Not Planning, som er efterfølgeren af From Home, Await Relief, Communication Lines, Nature Morte og Shooting Star serien. Mens (From Home) serien blev til under 1. lockdown primo 2020, og (Await Relief) under 2. lockdown ultimo 2020/primo 2021, (Communication Lines) under genåbningen af Danmark i 2021, Nature Morte i foråret 2022, Shooting Star i sommeren 2022 i et helt genåbnet Danmark, så blev Not Planning til i eftersommeren og efteråret 2021, og serien er en hyldest til spontanitet og fleksibilitet.

Kunstner: Ina Wittbold
Segement:  Committed artist
Maleri: Akryl på bomuld / polyester lærred, Amsterdam
Kunstretning:  Kubisme
Produkt info:
Bredde: 60 cm,  Højde: 80 cm,  Dybde: 2 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - Sunset 01/2022

Kontakt Ina Wittbold personligt her

eller

Du er altid velkommen til at kontakte mig via denne formular, hvis du fx. har spørgsmål til min kunst eller ønske om at købe dette kunstværk.