load icon
INGE MERETE GROSS8999-10083

Las Rosas

13.900 DKK

Dette maleri har sin helt egen tilblivelseshistorie. Det begyndte i Helligåndshuset på Strøget i København, hvor jeg havde udstilling. Da kommer der en dame hen til mig. Hun er leder for en gruppe, som hun guider rundt til spændende steder i København,  og hun ville høre, om du kunne få lov at besøge mig i mit atelier. Selvfølgelig! Det hvide lærred Jeg havde talt en halv time. Deltagerne sad andægtigt og lyttede. De ville høre, hvordan jeg malede, hvordan jeg fik mine idéer? Jeg får sjældent idéer. Jeg går bare igang... Og så stillede jeg et stort, hvidt lærred frem, farver og pensler. Værsgo´! Men så blev der stille. Først efter lang tid var der én, der forsigtigt vovede sig frem og prøvede at dyppe en pensel i den røde maling og slå en streg på lærredet. Derefter kom en anden og malede røde prikker. Sådan overvandt de lidt efter lidt deres betænkeligheder, og snart var lærredet dækket af maling. Én tegnede en blomst, en anden en mand. og bedst husker jeg en kat, som du måske kan se noget af endnu ved pigens venstre lår? O I mere end et år gik jeg og kiggede på det. Drejede det en halv omgang - og kiggede videre. Det var smukt, inspirerende, men ikke færdigt. Og så en dag dukkede pigen med det grønne hår frem. hvorfor hun hedder Rosa, ved jeg ikke. Og hvem, der står ved siden af hende, ved jeg heller ikke. Måske fru Rosa? Jeg holder rigtig meget af dem begge to - Las Rosas. Næste skridt var at trække personerne frem. Det gjorde jeg ved at male baggrund i forskellige lyserøde nuancer. Og ja, så landede der også lige en fugl... - Location: København

Kunstner: Inge Merete Gross
Segement:  Experienced artist
Maleri: Akryl på bomuld / polyester lærred
Kunstretning:  Figurativ
Produkt info:
Bredde: 80 cm,  Højde: 120 cm,  Dybde: 4 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - Las Rosas
BLOCK POSTER

Download en testplakat

- før du køber<

Med en testplakat kan du printe kunstværk ud på en normal kontor printer og
tape/lime de enkle A4 ark sammen til det rigtige størrelse billede.

BlockPoster
PRISNEDSLAG

Forespørg om pris!

- Som udgangspunkt er prisen ikke til forhandling.

Men hvis kunstværkets pris er ud over dit nuværende budget, kan du indsende et alternativ bud til kunstneren.

Las Rosas | Maleri

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
Las Rosas | Maleri
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Inge Merete Gross

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.