load icon
INGE MERETE GROSS8994

Paradisæblet

8.900 DKK

Paradisæbletw - eller den forbudne frugt. Jeg har malet kvinder med æbler, lige siden jeg var barn. Det første malede jeg, da jeg var 16 år, og jeg kan stadig huske processen. Hvordan hænderne drillede. Og baggrunden. Æblet var der ingen problemer med. De kommer af sig selv. Og hver gang leder de tankerne i retning af det tabte Paradis Men hvorfor var paradisæblet på Kundskabens Træ så tillokkende? Hvorfor er det, vi ikke kan få, ofte så dragende? Paradisæblet er rødt. Rødt er kærlighedens farve, det er lidenskabernes og blodets farve. Derfor er det også smertens farve. Det gør ondt at længes. Men når vi længes, så mærker vi, at vi lever. # Bemærk i øvrigt, at maleriets kanter også er bemalede, så det indrammer sig selv. - Location: København

Kunstner: Inge Merete Gross
Segement:  Experienced artist
Maleri: Akryl på bomuld / polyester lærred
Kunstretning:  Figurativ
Produkt info:
Bredde: 90 cm,  Højde: 90 cm,  Dybde: 2 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - Paradisæblet
PRISNEDSLAG

Forespørg om pris!

- Som udgangspunkt er prisen ikke til forhandling.

Men hvis kunstværkets pris er ud over dit nuværende budget, kan du indsende et alternativ bud til kunstneren.

Du kan med fordel benyttet Anyday og dele betalingen op:Paradisæblet | Maleri

Kontakt Inge Merete Gross personligt her

eller

Du er altid velkommen til at kontakte mig via denne formular, hvis du fx. har spørgsmål til min kunst eller ønske om at købe dette kunstværk.