load icon
INGE MERETE GROSS8993

La Anunciación

4.500 DKK

Det var en helt almindelig lørdag. Forældrene var gået i synagogen, og Maria var alene hjemme. Hun gik og tænkte på Josef, som var bestemt til at blive hendes mand. Hun kendte ham godt. Han boede også i Nazareth. Det var byens tømrer. Selvfølgelig kendte hun ham; men hun havde aldrig været alene med ham. Selvfølgelig ikke. De var jo endnu ikke blevet gift. Hvordan mon det ville være at være gift med ham? Hun kunne godt lide ham. Nå, hun slog det hen. Der var jo længe til. Hun var jo slet ikke voksen endnu. En engel på besøg Så pludselig lød der et sus i stuen. Hun for sammen. Og så var der en, der hviskede hende i øret: »Herren er med dig, du benådede!« Hun blev forskrækket og spurgte sig selv, hvad det skulle betyde. Da hun kiggede op, så hun en engel. Han fortsatte: »Frygt ikke, Maria! For du har fundet nåde for Gud. Se, du skal blive med barn og føde en søn, og du skal give ham navnet Jesus. Han skal blive stor og kaldes den Højestes søn, og Gud Herren skal give ham hans fader Davids trone; han skal være konge over Jakobs hus til evig tid, og der skal ikke være ende på hans rige.« Maria blev endnu mere forvirret. Hun - med barn? Hun var jo ikke engang voksen endnu, og hun havde aldrig været alene sammen med en mand. Forskrækket spurgte hun englen, hvordan det skulle gå til? Englen svarede hende: »Helligånden skal komme over dig, og den Højestes kraft skal overskygge dig. Derfor skal det barn, der bliver født, også kaldes helligt, Guds søn.« Da sagde Maria: »Se, jeg er Herrens tjenerinde. Lad det ske mig efter dit ord!« Så forlod englen hende. Bebudelsen Sådan begynder beretningen om Jesus (Luk 1:26-38), og det er, hvad jeg ser i dette maleri. Derfor har jeg kaldt det 'La Anunciación'. Når det er på spansk, er det fordi jeg øver mig meget i at lære spansk, så jeg kan tale med mine naboer i mit vinteratelier i Sardina del Norte. At det var Bebudelsen, som vi siger, vidste jeg ikke, da jeg malede det. Og måske ser du noget helt andet? I så fald må du meget gerne fortælle mig det. Kvalitet Som alle mine malerier er det malet på kvalitetslærred, og kanterne er også malet, så det indrammer sig selv. - Location: København

Kunstner: Inge Merete Gross
Segement:  Experienced artist
Maleri: Akryl på bomuld / polyester lærred
Kunstretning:  Figurativ
Produkt info:
Bredde: 50 cm,  Højde: 65 cm,  Dybde: 2 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - La Anunciación

Kontakt Inge Merete Gross personligt her

eller

Du er altid velkommen til at kontakte mig via denne formular, hvis du fx. har spørgsmål til min kunst eller ønske om at købe dette kunstværk.