load icon
INGE MERETE GROSS8980

Sig det med blomster

2.500 DKK

Blomster kan noget. Blomster kan tale. De kan sige: Jeg elsker dig! De kan sige: Undskyld! De kan sige: Du er dejlig! De kan sige: Tillykke! Og meget, meget mere. 'Hvor er vi heldige', sagde den ene blomst til den anden. Da nu de var kommet i samme vase, kunne de jo lige så godt tale sammen. - 'Og hvor i består det held?' spurgte den stor røde Georgine. 'Tænk, at vi blev plukket og kom i vase, så vi ikke længere skal stå ude i alt slags vejr. Vinteren nærmer sig.' - 'Jeg synes personligt, at der er meget trangt her i vasen. Men det mærker en splejs som dem måske ikke noget til.' Men så blandede Fruerskoen sig: 'Når nu vi er kommet i samme vase, burde vi så ikke være veninder?' Men i det samme tabte hun ét af sine kronblade, for ingen stads varer evigt. Ikke førend den kommer på lærred... - Location: Hanstholm

Kunstner: Inge Merete Gross
Segement:  Experienced artist
Maleri: Akryl på bomuld / polyester lærred
Kunstretning:  Figurativ
Produkt info:
Bredde: 40 cm,  Højde: 40 cm,  Dybde: 2 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - Sig det med blomster

Kontakt Inge Merete Gross personligt her

eller

Du er altid velkommen til at kontakte mig via denne formular, hvis du fx. har spørgsmål til min kunst eller ønske om at købe dette kunstværk.