load icon
INGE MERETE GROSS8979

Markbuket

2.500 DKK

I vasen stod en fin buket. Blomsterne havde ingen erindring om nogen som helst fortid. Inderst inde var der dog noget som murrede, men det var ganske uklart, og blomsterne var tilbøjelige til at vurdere det som noget fint, der sikkert havde et eller andet navn. Vasen var deres hjem, der var jo syn for sagen, og der var vand nok, som blev skiftet med passende mellemrum. Endvidere blev de beundrede, og det nød de til fulde. ”Man er vist adelig,” tænkte en af blomsterne. ”Tænk at nogle må stå ude både dag og nat og være afhængige af sol og regn… ja, vind og vejr, som man siger.” For blomster prøver altid at se det gode og positive i enhver af livets tilskikkelser.

Kunstner: Inge Merete Gross
Segement:  Experienced artist
Maleri: Akryl på bomuld / polyester lærred
Kunstretning:  Figurativ
Produkt info:
Bredde: 40 cm,  Højde: 40 cm,  Dybde: 2 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - Markbuket
PRISNEDSLAG

Forespørg om pris!

- Som udgangspunkt er prisen ikke til forhandling.

Men hvis kunstværkets pris er ud over dit nuværende budget, kan du indsende et alternativ bud til kunstneren.

Du kan med fordel benyttet Anyday og dele betalingen op:Markbuket | Maleri

Kontakt Inge Merete Gross personligt her

eller

Du er altid velkommen til at kontakte mig via denne formular, hvis du fx. har spørgsmål til min kunst eller ønske om at købe dette kunstværk.