load icon
INGE MERETE GROSS8972

Valmuer

2.500 DKK

'Pluk mig ikke!' siger valmuen. 'Jeg er så sart og taber pynten, hvis ikke du lader mig være.' Og så plukker vi den, og inden den er kommet i vand, er de røde kronblade begyndt at drysse. Men nogle gange lykkes det alligevel. Der var valmuer i min brudebuket, og de holdt hele turen både op og ned ad kirkegulvet. Jeg ved ikke, hvad gartneren havde gjort ved dem. Nu ligger de og drysser oven på skabet; men jeg nænner ikke at smide dem ud. Dengang var valmuer jo altid orangerøde. I ag fås de i mange forskellige farver. Mit absolutte forbillede indenfor blomstermalerier er Emil Nolde. Hvis ikke du har været på hans museum i Seebüll, har du så absolut noget til gode. Og det er ikke kun hans malerier, der er værd at køre efter. Det er også blomsterhaven ved sien af museet. Den må du absolut ikke snyde dig selv for. - Location: Hanstholm

Kunstner: Inge Merete Gross
Segement:  Experienced artist
Maleri: Akvarel på bomuld / polyester lærred
Kunstretning:  Figurativ
Produkt info:
Bredde: 40 cm,  Højde: 40 cm,  Dybde: 2 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - Valmuer

Kontakt Inge Merete Gross personligt her

eller

Du er altid velkommen til at kontakte mig via denne formular, hvis du fx. har spørgsmål til min kunst eller ønske om at købe dette kunstværk.