load icon
INGE MERETE GROSS8950

Sæterjenten

2.100 DKK

Sæterjenten blev født en sommer. Dagene var lange, nætterne var lyse; ja, det blev faktisk slet ikke mørkt. Jeg var på Prestegården i Vigmostad. Vi havde lige haft en ignitiansk retræte, og nu stod weekenden, eller helgen, som de siger deroppe, i sjælemaleriernes tegn. Der var ti forventningsfulde deltagere. Nogle havde været med på retræten, andre kom blot for at være med på sjælemalerierne, som jeg kalder mine malerkurser. Og sådan kalder jeg dem fordi det er mit ønske, at deltagerne skal flytte deres opmærksomhed fra hovedet og ned i hjertet, ind i sjælen - og lade den være vejviser for processen. Jorunn havde gjort klar i kapellet, stillet borde op og dækket dem med papir. At holde malerkursus i et kapel - eller rettere en kirke, er en fantastisk oplevelse. På alteret stod de smukkeste blomster. På væggen bag ved glimtede de hundredevis af prismer i alle regnbuens farver, når solen klokken 12 stod højest på himlen. Når jeg holder kurser, har jeg altid også et lærred selv, så jeg kan vise, hvad jeg mener, med det jeg siger. Hvad mit lærred skal blive til, ved jeg aldrig inden tiden, sådan er det med alle mine malerier. Og på den sidste dag dukkede frøknen her så frem. Hun er lys som himlen og hendes skørt går næsten i ét med fårene på lien. En sæterjente var blevet født. Eller er det en Alf? Bemærk: Hun er malet på blindramme i dobbelt dybde, så hun indrammer sig selv og er klar til lige at hænge op på væggen. - Location: Hanstholm

Kunstner: Inge Merete Gross
Segement:  Experienced artist
Maleri: Akryl på bomuld / polyester lærred
Kunstretning:  Figurativ
Produkt info:
Bredde: 30 cm,  Højde: 30 cm,  Dybde: 4 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - Sæterjenten
PRISNEDSLAG

Forespørg om pris!

- Som udgangspunkt er prisen ikke til forhandling.

Men hvis kunstværkets pris er ud over dit nuværende budget, kan du indsende et alternativ bud til kunstneren.

Du kan med fordel benyttet Anyday og dele betalingen op:Sæterjenten | Maleri

Kontakt Inge Merete Gross personligt her

eller

Du er altid velkommen til at kontakte mig via denne formular, hvis du fx. har spørgsmål til min kunst eller ønske om at købe dette kunstværk.