load icon
INGE MERETE GROSS8937

Black and White

4.800 DKK

Black and White er andet end whisky. Her er det et forelsket par, der slynger sig ind i hinanden. Men egentlig er han slet ikke sort. Han er nærmere chokolade brun. Og hun er heller ikke hvid. Hun sprudler i hele farvepaletten: Det blå og ærbare. Det orange og hede. Det hidsende røde. Det lysende gule. Hun er så parat! Hun trykker sig ind imod ham. Han læner sig ind over hende. Og så hvisker han hende noget i øret. Hvad? Kvalitet Som alle mine malerier er 'Black and White' malet i lag på lag på lag på kvalitetslærred. Kanterne er også bemalede, så det er helt klart til at blive hængt op. - Location: København

Kunstner: Inge Merete Gross
Segement:  Experienced artist
Maleri: Akryl på bomuld / polyester lærred
Kunstretning:  Ekspressionisme
Produkt info:
Bredde: 50 cm,  Højde: 65 cm,  Dybde: 2 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - Black and White
PRISNEDSLAG

Forespørg om pris!

- Som udgangspunkt er prisen ikke til forhandling.

Men hvis kunstværkets pris er ud over dit nuværende budget, kan du indsende et alternativ bud til kunstneren.

Du kan med fordel benyttet Anyday og dele betalingen op:Black and White | Maleri

Kontakt Inge Merete Gross personligt her

eller

Du er altid velkommen til at kontakte mig via denne formular, hvis du fx. har spørgsmål til min kunst eller ønske om at købe dette kunstværk.