load icon
GITTE VEJE8881

“Hos fotografen…”

3.200 DKK

Jeg mødte de her 3 -eller nogen der lignede- i Dyrehaven - jeg fik bare den umiddelbare tanke at de var stillet op til foto. Jeg hyggede mig meget med at lave den fine kulisse/baggrund. Især de små kviste egeløv i neonrød er seje og yndige på en gang. Overraskende har netop dette billede delt vandene. Der har været næsten forelskede kommentarer om det og F.eks. min mand mener det pænt kikset. Jeg er stolt af det og viser det hermed frem

Kunstner: Gitte Veje
Segement:  Experienced artist
Maleri: Akryl på bomuld / polyester lærred
Kunstretning:  Figurativ
Produkt info:
Bredde: 90 cm,  Højde: 70 cm,  Dybde: 2 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - “Hos fotografen…”

Kontakt Gitte Veje personligt her

eller

Du er altid velkommen til at kontakte mig via denne formular, hvis du fx. har spørgsmål til min kunst eller ønske om at købe dette kunstværk.