load icon
GITTE VEJE8880

Vifte med magisk kanin

5.500 DKK

Vifte med magisk hvid kanin- altså det var en fornøjelse at male det billede. Jeg malede det under et ophold på Ærø kunsthøjskole og fik det efterfølgende anderkendt på censureret udstilling i Roskilde. Herefter har billedet, grundet en meget stille periode med Corona, været på mit lager. Viften er næsten tredimensionalt og kaninen er blevet så blød at den næsten kan aes. Igen et billede der vinder væsentligt, ved at blive set i virkeligheden

Kunstner: Gitte Veje
Segement:  Experienced artist
Maleri: Akryl på hørlærred
Kunstretning:  Figurativ
Produkt info:
Bredde: 100 cm,  Højde: 80 cm,  Dybde: 2 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - Vifte med magisk kanin

Kontakt Gitte Veje personligt her

eller

Du er altid velkommen til at kontakte mig via denne formular, hvis du fx. har spørgsmål til min kunst eller ønske om at købe dette kunstværk.