load icon
  • Tilbage
  • Vifte med magisk kanin|4|3

GITTE VEJE8880-9912

Vifte med magisk kanin

5.500 DKK

Vifte med magisk hvid kanin- altså det var en fornøjelse at male det billede. Jeg malede det under et ophold på Ærø kunsthøjskole og fik det efterfølgende anderkendt på censureret udstilling i Roskilde. Herefter har billedet, grundet en meget stille periode med Corona, været på mit lager. Viften er næsten tredimensionalt og kaninen er blevet så blød at den næsten kan aes. Igen et billede der vinder væsentligt, ved at blive set i virkeligheden

Kunstner: Gitte Veje
Segement:  Experienced artist
Maleri: Akryl på hørlærred
Kunstretning:  Figurativ
Produkt info:
Bredde: 100 cm,  Højde: 80 cm,  Dybde: 2 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - Vifte med magisk kanin

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
Vifte med magisk kanin | Maleri
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Gitte Veje

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.