load icon

Galleri

Ferrari - Kunstnerisk Visionboard

Solgt

Kunstner: Lise Højer
Bredde: 120 cm
Højde: 100 cm

Kunst profil

Jeg har altid tegnet og malet - ligeså længe jeg kan huske og på et tidspunkt mødte jeg en billedkunstlærer der virkelig kunne tegne og som lærte mig teknikkerne til at tegne portrætter.

Jeg elsker at se mennesker, ansigter og dyr vokse ud mellem hænderne på mig uanset om det er på papir med en blyant eller på et lærred med pensler og maling. Maleprocessen giver mig mulighed for at arbejde på to meget forskellige måder - først er der baggrunden som per intuition vokser frem som et eksperiment for mig, ingen overvejelser, ingen plan, ingen faster rammer at arbejde indenfor.

Men jeg hviler som regel ikke ved det færdige abstrakte resultat som til tider frembringes, ofte må jeg bruge min anden kunnen og andre tekniker så noget mere naturalistisk kan komme frem i maleriet.
Så mit udtryk i mine malerier ender som regel i en rå og rustik baggrund med masser af liv og farve som til sidst samles i et motiv der får lov at blande sig med den mere abstrakte baggrund.

Spørgsmål og svar

Har du et spøgsmål du mangler svar på. Det kan være enten til kunstneren eller os, så tøv ikke med at skrive til os. Vi bestræber os på at svare hurtigst muligt.

Spørgsmål

Tags