load icon
EVA VIG8772

Speckles in blue

6.500 DKK

Mine 'blomster' malerier er mere end blot det. Der er masser at kigge på 'inde bag blomsterne'. De er meget klare i farverne, og med masser af farver i baggrunden (som ligger langt inde), passer de ind i rigtig mange hjem. Min stilart bliver betegnet som pointillistisk af kunstanmelder (se evt. '101kunstnere2022-udgaven'). Det er vigtigt for mig at mine malerier skaber glæde og smil, hvor end de bliver præsenteret/placere.

Kunstner: Eva Vig
Segement:  Experienced artist
Maleri: Akryl på bomuld/Polyester lærred
Kunstretning:  Abstrakt
Produkt info:
Bredde: 120 cm,  Højde: 90 cm,  Dybde: 2 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - Speckles in blue

Kontakt Eva Vig personligt her

eller

Du er altid velkommen til at kontakte mig via denne formular, hvis du fx. har spørgsmål til min kunst eller ønske om at købe dette kunstværk.