load icon
  • Tilbage
  • Eksperimenterende fragmenter 4/4

KATE PIIL8749

Eksperimenterende fragmenter 4/4

6.000 DKK

Jeg har arbejdet med grundfarverne rød, blå, og gul, i denne serie, som en udfordring eller benspænd. Jeg har spartlet hen over lærredet og tilføjet den sorte farve i grundfarve parletten og som en afskærmning, på den måde opstår figure og fra at være ren abstraktion bliver værket også figurativ. Jeg sætter ikke titel på malerierne, da jeg ikke ønsker at begrænse beskuerens, det skal være frit at nyde værkerne. Bemærk at alle mine malerier har læderrammer.

Kunstner: Kate Piil
Segement:  Experienced artist
Maleri: Akryl på bomuld/Polyester lærred, Kvalitet lærred der holder faconen
Kunstretning:  Abstrakt
Produkt info:
Bredde: 75 cm,  Højde: 50 cm,  Dybde: 5 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - Eksperimenterende fragmenter 4/4

Kontakt Kate Piil personligt her

eller

Du er altid velkommen til at kontakte mig via denne formular, hvis du fx. har spørgsmål til min kunst eller ønske om at købe dette kunstværk.