load icon
BETH NIELSEN8693

Livets Guldstøv

6.000 DKK

Denne serie er skabt med intuitiv kraft, der bevist spreder gælde, omsorg og liv omkring sig. Den har en blid, behagelig og kærlig energi, som vil styrke din indre glæde og sprede glæde til verden omkring dig. Der er blevet tilføjet Engle aura bjergkrystaller for at give styrke klarhed og hjælpe dig med at få justeret til få skabt ro, fred, harmonien, en bedre balance i energifelt.

Kunstner: Beth Nielsen
Segement:  Committed artist
Maleri: Akryl og ink på bomuld/Polyester lærred
Kunstretning:  Abstrakt
Produkt info:
Bredde: 50 cm,  Højde: 70 cm,  Dybde: 3,5 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - Livets Guldstøv

Kontakt Beth Nielsen personligt her

eller

Du er altid velkommen til at kontakte mig via denne formular, hvis du fx. har spørgsmål til min kunst eller ønske om at købe dette kunstværk.