load icon
INA WITTBOLD8617

Interstellar 2 Huge

12.900 DKK

Interstellar 2 Huge er et maleri fra serien Shooting Star, som er efterfølgerenv af From Home, Await Relief, Communication Lines og Nature Morte serien. Mens (From Home) serien blev til under 1. lockdown primo 2020, og (Await Relief) under 2. lockdown ultimo 2020/primo 2021, (Communication Lines) under genåbningen af Danmark i 2021, Nature Morte i foråret 2022, blev serien Shooting Star til i sommeren 2023, hvor Danmark helt er genåbnet, der fokuseres i høj grad på livsglæde og åbenhed.

Kunstner: Ina Wittbold
Segement:  Committed artist
Maleri: Akryl på hørlærred
Kunstretning:  Kubisme
Produkt info:
Bredde: 140 cm,  Højde: 100 cm,  Dybde: 4 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - Interstellar 2 Huge

Kontakt Ina Wittbold personligt her

eller

Du er altid velkommen til at kontakte mig via denne formular, hvis du fx. har spørgsmål til min kunst eller ønske om at købe dette kunstværk.