load icon
INA WITTBOLD8591

Royal Aesthetic

Solgt

Royal Aesthetic er et maleri fra serien Nature Morte, som er efterfølgeren af From Home, Await Relief og Communication Lines serien. Mens (From Home) serien blev til under 1. lockdown primo 2020, og (Await Relief) under 2. lockdown ultimo 2020/primo 2021, (Communication Lines) under genåbningen af Danmark i 2021, blev serien Nature Morte til i foråret 2022. Nature Morte beskriver en mere afslappet situation i hjemmene, hvor der fokuseres i høj grad på livsglæde og positivitet. Enkelte områder på maleriet er fremhævet ved hjælp af bæredygtigt pastelkridt fra Stevns Klint.

Kunstner: Ina Wittbold
Segement:  Committed artist
Maleri: Akvarelfarve på bomuld/Polyester lærred
Kunstretning:  Abstrakt
Produkt info:
Bredde: 50 cm,  Højde: 70 cm,  Dybde: 2 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - Royal Aesthetic

Kontakt Ina Wittbold personligt her

eller

Du er altid velkommen til at kontakte mig via denne formular, hvis du fx. har spørgsmål til min kunst eller ønske om at købe dette kunstværk.