load icon
ZUZS HUBER8588

Happy

5.000 DKK

Kontrasten mellem farvernes værdier skaber dybde og spil. For mig at se, dette er resultatet af min tanker om at fokusere på glæde og live i stedet for at forblive i skyggen. Når der er dybde, er der også en højde. I dette maleries tilfælde er det de varme, livsbekræftende farver, som skaber højden/glæden. Her valgte jeg også og lade motiverne være lidt skjulte, men stadig til at finde frem ved egen fantasi.

Kunstner: Zuzs Huber
Segement:  Committed artist
Maleri: Olie på bomuld/Polyester lærred
Kunstretning:  Abstrakt
Produkt info:
Bredde: 75 cm,  Højde: 120 cm,  Dybde: 2 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - Happy

Kontakt Zuzs Huber personligt her

eller

Du er altid velkommen til at kontakte mig via denne formular, hvis du fx. har spørgsmål til min kunst eller ønske om at købe dette kunstværk.