load icon
VIVI BENDIXEN8566

When you are true

9.000 DKK

Unika maleri 80x150cm Jeg leger og eksperimenter mig frem i malerierne, jeg kender ikke til det færdige resultat, når jeg går i gang. Jeg skaber helst malerierne ude i naturen.....roen og naturen er lige uden for døren, som jeg stor elsker. Jeg elsker at lege mig frem når malerierne skabes, det er som regel op til beskueren at finde motiverne. Jeg elsker at være i et med naturen, hører fuglene synger eller bare nyde udsigten ud over fjorden, det er her jeg finder roen til at skabe kunsten.

Kunstner: Vivi Bendixen
Segement:  Experienced artist
Maleri: Akryl på hørlærred
Kunstretning:  Abstrakt
Produkt info:
Bredde: 150 cm,  Højde: 80 cm,  Dybde: 23 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - When you are true

Kontakt Vivi Bendixen personligt her

eller

Du er altid velkommen til at kontakte mig via denne formular, hvis du fx. har spørgsmål til min kunst eller ønske om at købe dette kunstværk.