load icon
ARTBYKIAL8368

Life n´Love

Solgt

Så bliver det ikke meget større. Både med livet og kærligheden og med størrelse samt alle de fantastiske detaljer og farver på det kæmpe nye unikaværk Life n´Love. her finder man alle regnbuens farver i flot samspil med nytænkende og innovativ design, mønstre og print. Værket er et strukturmaleri, og tæt på vil man se de mange baggrundsmønstre mod skarpe og klare farver samt et levende og legesyg design.

Kunstner: ArtbyKial
Segement:  Committed artist
Maleri: Akryl på bomuld/Polyester lærred
Kunstretning:  Abstrakt
Produkt info:
Bredde: 250 cm,  Højde: 120 cm,  Dybde: 2 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - Life n´Love

Kontakt ArtbyKial personligt her

eller

Du er altid velkommen til at kontakte mig via denne formular, hvis du fx. har spørgsmål til min kunst eller ønske om at købe dette kunstværk.