load icon
BETH NIELSEN8362

Bjergkrystaller

6.000 DKK

Jeg har skabt dette intuative værker hvor der bl.a er sat Engle Aura Bjergkrystaller på. De har den fineste vibration, der bl.a kan neutraliserer negative energier, opmuntre og give en støttende og healende energi i realtation/samspillet med andre. Der strømmer blid energi af kærlighed og accept afsted, de krystaller der er i nærheden vil blive styrkede/forstærkede.

Kunstner: Beth Nielsen
Segement:  Committed artist
Maleri: Akryl på bomuld/Polyester lærred, eksklusivt kvalitet Lærred på 398 g 3 lag gesso håndopstændt på hårdt knast frit træ langtids tørret på den rigtig fugtigheds grad der efter sorteret udvælgelse
Kunstretning:  Abstrakt
Produkt info:
Bredde: 60 cm,  Højde: 80 cm,  Dybde: 3,5 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - Bjergkrystaller

Kontakt Beth Nielsen personligt her

eller

Du er altid velkommen til at kontakte mig via denne formular, hvis du fx. har spørgsmål til min kunst eller ønske om at købe dette kunstværk.