load icon
CHRISTINA CLARK8137

In Youth We Trust

Solgt

En ung pige står på toppen af en bjerg af affald. I bunden af maleriet kan vi ane, at affaldsbjerget brænder. Luften omkring pigen ser giftig ud. Hun står med en megafon i hånden og fra den strømmer hendes budskab. Der, hvor budskabet rammer, er luften renset og fuld af blomster, insekter og fugle. Værkets titel er et ordspil over det amerikanske nationalmotto 'In God We Trust', som også er trykt på de amerikanske pengesedler. Værket er monteret i en ramme af genbrugstræ, der er beklædt med plastposer fra Netto, Coop og normal

Kunstner: Christina Clark
Segement:  Committed artist
Maleri: Akryl på bomuld/Polyester lærred
Kunstretning:  Figurativ
Produkt info:
Bredde: 30 cm,  Højde: 40 cm,  Dybde: 2 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - In Youth We Trust

Kontakt Christina Clark personligt her

eller

Du er altid velkommen til at kontakte mig via denne formular, hvis du fx. har spørgsmål til min kunst eller ønske om at købe dette kunstværk.