load icon

Galleri

uden titel

4.800 DKK (644 EURO)

uden titel

Kunstner: Kim Christiansen
Maleri: Akryl , Birkefiner
Kunstretning: Abstrakt
Bredde: 47 cm
Højde: 122 cm

Kunst profil

KC original wood panels, Alle mine billeder er malet på håndbyggede rammer som jeg selv producerer, rammen er bygget af fyrtræ, og malergrunden er birkefiner, den solide opbygning af mine rammer gør at jeg kan slibe, spartle og håndtere mine billeder på en helt anden måde end når man maler på lærred.

Mine første tanker omkring at male billeder var at "det kan alle enhver da gøre", men efter at jeg begyndte at male i 2003, har jeg gentagne gange måtte konstatere, at det at finde sig egen vej, og troen på sig selv, er en lang og sej kamp mod ens indre. Ser jeg tilbage gennem årene har det bedste, og måske vigtigste for mig været, at jeg aldrig har modtaget undervisning og stædigt holdt på at jeg nok skulle finde min egen vej.I dag har jeg min helt egen unikke måde at male på, jeg maler abstrakt med en arkitektonisk streg i billedet og meget intuitivt.

Mine motiver er fyldt med detaljer, som leder tankerne i alle verdenshjørner og til tider ud i det ukendte og fantasifulde univers, med deres blanding af organisk liv, abstrakthed, små sprækker og blanke overflader, indbyder de til at blive set langt fra, tæt på, og blive nænsomt berørt.

Kim Christiansen

Spørgsmål og fremvisning

Har du et spøgsmål mangler svar på, eller ønsker du en fremvisning du, så tøv ikke med at skrive. Vi bestræber os på at svare hurtigst muligt.

information

Tags

Send forespørgelse