load icon

Galleri

uden titel

7.800 DKK (1047 EURO)

uden titel

Kunstner: Kim Christiansen
Maleri: Abstrakt
Bredde: 47 cm
Højde: 122 cm

Kunst profil

KC original wood panels, Alle mine billeder er malet på håndbyggede rammer som jeg selv producerer, rammen er bygget af fyrtræ, og malergrunden er birkefiner, den solide opbygning af mine rammer gør at jeg kan slibe, spartle og håndtere mine billeder på en helt anden måde end når man maler på lærred.

Mine første tanker omkring at male billeder var at "det kan alle enhver da gøre", men efter at jeg begyndte at male i 2003, har jeg gentagne gange måtte konstatere, at det at finde sig egen vej, og troen på sig selv, er en lang og sej kamp mod ens indre. Ser jeg tilbage gennem årene har det bedste, og måske vigtigste for mig været, at jeg aldrig har modtaget undervisning og stædigt holdt på at jeg nok skulle finde min egen vej.I dag har jeg min helt egen unikke måde at male på, jeg maler abstrakt med en arkitektonisk streg i billedet og meget intuitivt.

Mine motiver er fyldt med detaljer, som leder tankerne i alle verdenshjørner og til tider ud i det ukendte og fantasifulde univers, med deres blanding af organisk liv, abstrakthed, små sprækker og blanke overflader, indbyder de til at blive set langt fra, tæt på, og blive nænsomt berørt.

Kim Christiansen

Spørgsmål og svar

Har du et spøgsmål du mangler svar på. Det kan være enten til kunstneren eller os, så tøv ikke med at skrive til os. Vi bestræber os på at svare hurtigst muligt.

Spørgsmål

Tags

Send forespørgelse