load icon
RITA LAILA JENSEN7703-8711

unavngivet

3.000 DKK

Akryl på acrylic pad papir, 300 gr. Billedet leveres med aluminiumsramme og glas, hvilket fremhæver farvernes glans. Billedet er malet over flere perioder. Først var det blot blåt hav, så lå der en dag en død krop i vandet ved kysten. Denne krop blev indfanget af en ånd og blev af denne levendegjort og endte så op med at genopstå som denne levende gudinde. Tja sådan kan det berettes ellers er historien simpelhen at jeg lavede først et maleri af et hav, ændrede det til en stregtegning, lavede herefter en mand der lå i vandkanten på ryggen med et ben bøjet... og ja da jeg ikke var tilfreds stillede jeg det hele på højkant og ud af intet kom denne kvinde :-) Derfor er det ikke navngivet for hvad skal jeg give navnet til? det første, det andet eller det tredje resultat?

Kunstner: Rita Laila Jensen
Segement:  Committed artist
Maleri: Akryl , Acrylic pad 300 gr. fra Winsor and Newton, galeria, artist quality
Kunstretning:  Ekspressionisme
Produkt info:
Bredde: 30 cm,  Højde: 42 cm,
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - unavngivet

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
unavngivet | Maleri
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Rita Laila Jensen

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.