load icon
  • Tilbage
  • Plads til forskelligheder

BAKAOS7420

Plads til forskelligheder

Solgt

Håndtegnet maleri. Pigmenteret blæk på lærred. Vi skal hylde forskelligheder. Vi lever i en verden med MASSER af forskelligheder, og det er netop alle disse forskelligheder der gør os hver især unikke og som gør at vi kan meget mere når vi holder sammen, hjælper hinanden og samarbejder. I dette værk vikler alskens væsner sig ind i hinanden og er tæt på hinanden. Væsner i forskellige størrelser, former og farver. En hyldest til forskelligheder og en påmindelse om at vi skal huske at acceptere og værdsætte hinandens forskelligheder. At det er GODT at vi ikke alle er ens. *** Hand drawn painting. Pigmented ink on canvas.

Kunstner: BAKAOS
Segement:  Experienced artist
Maleri: Paintmarker på bomuld/Polyester lærred
Kunstretning:  Figurativ
Produkt info:
Bredde: 40 cm,  Højde: 40 cm,  Dybde: 40 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - Plads til forskelligheder

Kontakt BAKAOS personligt her

eller

Du er altid velkommen til at kontakte mig via denne formular, hvis du fx. har spørgsmål til min kunst eller ønske om at købe dette kunstværk.