load icon
KARINA THOMAS6934

Badebro ved fjorden

6.600 DKK

Akryl på lærred. 3,4 cm dyb blændramme med motiv malet på kanter, klar til ophæng. Et år med corona og lockdown har betydet mange lange vandreture i området omkring Roskilde fjord, og derfor er malerierne også inspireret af fjorden, landet, naturen og broerne ved fjorden. Selvom tiden på mange måder har været kaotisk og anderledes, har den også givet mulighed for at søge ind til kernen. Finde tilbage til sig selv og fordybe sig i det nære. Og med alle afsavnene også at åbne øjnene for, hvad man savner mest.

Kunstner: Karina Thomas
Segement:  Committed artist
Maleri: Akryl på bomuld/Polyester lærred
Kunstretning:  Abstrakt
Produkt info:
Bredde: 80 cm,  Højde: 80 cm,  Dybde: 4 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - Badebro ved fjorden

Kontakt Karina Thomas personligt her

eller

Du er altid velkommen til at kontakte mig via denne formular, hvis du fx. har spørgsmål til min kunst eller ønske om at købe dette kunstværk.