load icon
MARGARITA KATCHAN4647-5431

bøger

5.000 DKK

olie/akryl på træ. Dette mit arbejde er lavet i stil med kubisme. Litteraturens verden er en verden af ??billeder skabt af den. Det er bøger med deres karakterer, det er stilhed og den specielle lugt af biblioteker, dette er en eftertænksom pige, i hvis hoved dramaer og komedier lever med deres mangesidede ansigter. At beskrive dit billede er en vanskelig opgave. Hvad jeg ville sige --- bøger, bibliotekernes stilhed og fødslen af ??et billede

Kunstner: Margarita Katchan
Segement:  Experienced artist
Maleri: Olie på coted mpd-plade
Kunstretning:  Figurativ
Produkt info:
Bredde: 60 cm,  Højde: 60 cm,  Dybde: 2 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - bøger

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
bøger | Maleri
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Margarita Katchan

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.