load icon
  • Tilbage
  • Hardy, portræt af en hjemløs.

KATE PIIL2146-2759

Hardy, portræt af en hjemløs.

Solgt

Hardy, portræt af en hjemløs. Hardy levede langs landevejen i over 40 år. Akryl på lærred spændt op på kvalitets blindramme i str 210 X 140 cm. Ramme i læder.

Kunstner: Kate Piil
Segement:  Experienced artist
Maleri: Akryl på hørlærred, Kvalitets produkter
Kunstretning:  Portrætter
Produkt info:
Bredde: 140 cm,  Højde: 210 cm,  Dybde: 4 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - Hardy, portræt af en hjemløs.

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
Hardy, portræt af en hjemløs.  | Maleri
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Kate Piil

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.