load icon

Galleri

Amanda

2.600 DKK (349 EURO)

Kunstner: Rikke Bjørn
Maleri: Akryl på bomuld/Polyester lærred
Kunstretning: Abstrakt
Bredde: 50 cm
Højde: 60 cm

Kunst profil

Rikke Bjørn Art

Mine kunstværker er inspireret af vores verden af kontraster. På den en side forsøger vi at organisere vores liv og sætte vores hverdag i kasser og på den anden side venter det ukontrollable og uventede. Begge virkeligheder er nødvendige, for at vi kan skabe det fuldendte verdensbillede og det er sammenhængen mellem disse, jeg forsøger at skildre i mine værker.

Det handler om at se det perfekte i det uperfekte; at erkende at vi ikke kan kontrollere alt; at se skønheden i den storesammenhæng. Det handler om at træde 3 skridt tilbage og erfare at de fleste ting er smukkest, når vi ser det med distance. Det gælder vores smukke natur… vores unge selfie generationer… soldater-tiden… den pulserende storby… vores selvportræt i spejlet om morgenen… vores syn på andre menneskers liv. De færreste ting viser deres sande skønhed under lup, men de fleste er smukke, når man ser den fulde sammenhæng mellem perfekt og uperfekt.

Mine værker appellerer til fordybelse og eftertanke.

Udstiller i kunstforeninger og gallerier.

Spørgsmål og fremvisning

Har du et spøgsmål mangler svar på, eller ønsker du en fremvisning, så tøv ikke med at skrive. Vi bestræber os på at svare hurtigst muligt.

Tags

#abstractart #acryliconcanvas #abstract #kunst #art

Send forespørgelse

Bud modtages

Hvis kunstværket pris er ud over din nuværende budget, kan du indsende en alternativ bud til kunstneren.