load icon
INGE MERETE GROSS10807-12221

Modigliana

4.200 DKK

Jeg malede Modigliana sidste vinter i Sardina del Norte. Hun kom til at hedde sådan, fordi hun tydeligt indikerer, hvem der inspirerede mig i den periode, den store italienske kunstner, Amedeo Modigliani. Ligesom mig havde Modigliani dårlige lunger og et svagt helbred. Han var uddannet billedhugger, men efter 1914 koncentrerede han sig især om maleriet. Særlig studier efter kvindelig model, og der fulgte en lang række portrætter af hans kærester, venner og kolleger i en stiliseret, maskeagtig stil med stærke reflekser af afrikansk kunst. Bl.a. kan nævnes de mange portrætter af hans samleverske Jeanne Hébuterne. Han døde, nedbrudt af alkohol og stoffer, af tuberkuløs meningitis — en bohemeskæbne, der har inspireret til både litterær og filmisk rekonstruktion. Du kan finde værker af ham  på Statens Museum for Kunst. Det er ikke Modiglianis livsstil, der fascinerer mig, men hans langhalsede kvinder, som du også genkender i Modigliana. Hans langhalsede kvinder og deres næsten Mona Lisa agtige facade. Hvad gemmer der sig bag de bly øjne? I øvrigt er hun søster til Olivia, som du også finder her på siden, men som er meget nderledes. Skønt de dog også ligner hinanden.

Kunstner: Inge Merete Gross
Segement:  Experienced artist
Maleri: Akryl på bomuld / polyester lærred
Kunstretning:  Figurativ
Produkt info:
Bredde: 50 cm,  Højde: 65 cm,  Dybde: 2 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - Modigliana
PRISNEDSLAG

Forespørg om pris!

- Som udgangspunkt er prisen ikke til forhandling.

Men hvis kunstværkets pris er ud over dit nuværende budget, kan du indsende et alternativ bud til kunstneren.

Modigliana | Maleri

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
Modigliana | Maleri
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Inge Merete Gross

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.