load icon
DORTE STEGEMANN10419-11681

CUBES - Parcel 2

900 DKK

Skab dit eget 'CUBES collage maleri', der netop passer ind i dine omgivelser og du kan ændre udseende på, alt efter humøret. Størrelsen på maleriet bestemmer du selv, da det består af individuelle malerier på 20 x 20 cm., som du selv sætter sammen til en størrer helhed alt efter dit ønske. Malerierne skabes på forskellige baggrunde som MDF plade, lærred og papir. Dette er skabt via silketryk og maleri

Kunstner: Dorte Stegemann
Segement:  Experienced artist
Maleri: Akryl på mdf
Kunstretning:  Moderne
Produkt info:
Bredde: 20 cm,  Højde: 20 cm,  Dybde: 0,5 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - CUBES - Parcel 2

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
CUBES - Parcel 2 | Maleri
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Dorte Stegemann

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.