load icon
  • Tilbage
  • “Freedom of the nature.” -The magic place between Light and Dark.|13|3

STUBBÆK ART10384-11620

“Freedom of the nature.” -The magic place between Light and Dark.

14.000 DKK

TIL SALG: “Freedom of the nature.” -The magic place between Light and Dark. Oliemaleri på lærred 140 x 100 cm. Oplev energien med med harmoni, fred og ro… En nydelse af livsbekræftende lykke, sol og glæde. Et af naturens vidundere, som her viser sig med en kraftfuld solnedgang, som flammer i ild der danser hen over himmelen, alt imens en fredsdue kaster sig med lethed ud over trætoppene og ud i flammehavets frihed. Et kanaliseret værk, som symbolisere en tillidsvækkende lykke og optimisme. Skyerne får disse magiske farver med kontrasten til trætoppene, som er farvefloret fra et magisk sted midt i mellem lys og mørke, hvor alt kan ske.

Kunstner: Stubbæk Art
Segement:  Committed artist
Maleri: Olie på bomuld / polyester lærred
Kunstretning:  Realisme
Produkt info:
Bredde: 140 cm,  Højde: 100 cm,  Dybde: 2 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - “Freedom of the nature.” -The magic place between Light and Dark.

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
“Freedom of the nature.” -The magic place between Light and Dark. | Maleri
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Stubbæk Art

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.