load icon
  • Tilbage
  • “Big achievements.” |12|3

STUBBÆK ART10381-11619

“Big achievements.”

6.250 DKK

🔴SOLGT: “Big achievements.” Oliemaleri på lærred 50 x 100 cm. Det er en hyldest af det gode menneske, som når toppen ved at bruge sin intuition. En skønt forbillede for os alle med store bedrifter i 2024. Intet er så kraftfuldt og stærk som den menneskelige intuition, det overgår al teknologi. Jonas Vingegaard har defineret enkeltstart turen som perfekt, imens han stolede på sin egen følelse og bliver så intet mindre end en magisk præstation. Sikke en pragtpræstation. -Stadig stolt af Danmark, holdet og og sikke en bedrift af Jonas Vingegaard.

Kunstner: Stubbæk Art
Segement:  Committed artist
Maleri: Olie på bomuld / polyester lærred
Kunstretning:  Portrætter
Produkt info:
Bredde: 50 cm,  Højde: 100 cm,  Dybde: 2 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - “Big achievements.”

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
“Big achievements.”  | Maleri
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Stubbæk Art

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.