load icon
SUZANA PROFETA10055-11267

Snog

12.600 DKK

Dette maleri består af to lærreder, hver målende 30x120 cm, som er arrangeret oven på hinanden for at skabe et endeligt billede på 70x120 cm. Det er skabt på lærred, der er blevet grundet med akrylfarver og derefter malet med alkohol ink-teknikker. På det øverste lærred fremstilles slangen tæt på, med særlig fokus på dens hoved og øje. Øjet reflekterer Grønjordssøen på Amager Fælled i baggrunden og det omkringliggende græs, som slangen befinder sig i. Den sorte del af slangen er malet i mørkeblå nuancer, mens de hvide markeringer i hovedet er gule. På det nederste lærred vises slanges snoede krop, som i sig selv fremstår abstrakt. Her ses tekstur, og slangeskællenes diamantformede mønstre er malet i mørke nuancer af blå, brun, sort, lilla og grå. Mønstrene gradvist opløses mod det nederste venstre hjørne, hvor der optræder grønblå og blågrønne nuancer.

Kunstner: Suzana Profeta
Segement:  Experienced artist
Maleri: Akryl på bomuld / polyester lærred, Alkohol ink
Kunstretning:  Realisme
Produkt info:
Bredde: 120 cm,  Højde: 70 cm,  Dybde: 2 cm
PICTURE ON WALL

Se kunstværket på din væg

- før du køber

Inden du køber et kunstværk, har du måske allerede en idé om, hvor du gerne vil placere det. Vælg det rigtige kunstværk og sted, der matcher dit interiør - Picture On Wall, hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Som kunde vil du gerne se kunstværket hænge på din væg og vide, at du har valgt det rigtige kunstværk til det rigtige sted. Du kan se alle vores kunstværker på en fiktivt væg eller på din egen væg. Og på den måde se om kunstværket vil passe sammen med dit interiør.

SE PÅ DIN VÆG
Pictureonthewall - Snog

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
Snog | Maleri
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Suzana Profeta

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.