logo
img
HER HOS KUNSTSAMLINGEN STÅR VI ALDRIG STILLE
Vi er hele tiden i gang med at finde på nye tiltag, der gør det nemmere og bedre
for både vores kunder og kunstnere. Læs med herunder og se hvad vi arbejder på lige pt.
4. Maj 2017
Kunstsamlingen i Malaga
img
Kunstsamlingen har været en tur til Malaga i Spanien og snakke med flere gallerier, for en evt. mulighed for at kunne udstille Kunstsamlingens kunstnere i deres gallerier. Vi er kommet hjem med to gallerier, som gerne vil arbejde videre med os, så det er selvfølgelig en stor chance for både os og vores kunstnere. Vi vil selvfølgelig bruge en del tid på at få disse aftaler i hus. Nu skal der arbejdes på at lave oplæg omkring tema, kunstnere, farver og stil som skal præsenteres. Dette vil forhåbentlig give et positivt resultat, så kryds fingre for dette lykkedes. Vi håber selvfølgelig at det vil give os alle et skub i den rigtige retning.

 

img img img img
9. Maj 2017
Kunstnerhuset i Skærbæk
img
Vi er meget spændte da kontrakten med Kunstnerhuset i Skærbæk 2018 er ved at være færdig. Så husk at sætte kryds i kalenderen i perioden 26. maj - 30. juni 2018. Her har vi nemlig hele 85 meter udstillingsvæg, som skal udstilles med Jeres kunst. Mere info følger snarest, og vi giver selvfølgelig besked når kontrakten er helt på plads og tilmelding hertil åbner.

 

img img img img
11. Maj 2017
Forbedring af menupunktet Events
img
Under dette punkt vil det fremadrettet være nemt og overskueligt at se alle Kunstsamlingens kommende udstillinger med dato, beskrivelse, sted, billede og kontakt. Da vi fremover vil være en del af rigtig mange events og udstillinger, vil vi gøre det nemt at se billeder og beskrivelser fra dem alle. Det er vigtigt for os at I kan se hvad vi laver med Kunstsamlingen. Sidst men ikke mindst vil vi lave en oversigt over alle vores kunstneres egne udstillinger, events mm. Så er man interesseret i en specifik kunstners plan, så er det her man skal kigge. Menupunktet EVENTS vil altså gøre det nemt og overskueligt at følge med i alt hvad der sker hos Kunstsamlingen, både for kunstnere og kunder.

 

img img img img
KOMMENDE MESSER OG UDSTILLINGER
img
BOLIG MESSE I GREVE
20. - 21. JANUAR 2018
Husk at tilmelde dig
Bolig & Livsstilsmessen i Greve
ÅBEN FOR TILMELDING
Tilmeld via din kunstprofil
img
BOLIG MESSE I FARUM
17. - 18. FEBRUAR 2018
Husk at tilmelde dig
Bolig & Livsstilsmessen i Farum.
ÅBEN FOR TILMELDING
Tilmeld via din kunstprofil
Maj 2017
Nye tiltag på Kunstsamlingen.dk
 
Vi arbejder hele tiden med nye måder en kunde kan finde deres kunstværk på og vi har nu lanceret indkøbskurv på kunstsamlingen.dk så man kan bestille og betale direkte. I første omgang vil det være at finde under litografi og kunsttryk.

Herudover har vi opdateret funktioner på den personlige kunstprofil:
• Præsentationsskilte til udstillings brug
• Ændring af rækkefølgen af annoncer via "drag and drop"
• Upload cover billeder og profilbillede på din personlige hjemmeside hos os
• Bedømmelse af kunstværker til brug ved udstillinger med "feedback fra kunder"

Vi håber på et langt og godt samarbejde med alle vores kunstnere, kunder og fremtidige samarbejdspartnere, og har I nogen spørgsmål eller kommentarer er meget velkomne til at kontakte os på info@kunstsamlingen.dk
img
Contact us
Phone: +45 7178 0137
Mail: info@kunstsamlingen.dk
Web: kunstsamlingen.dk

 

Preference
Med kunstneriske hilsner

KUNSTSAMLINGEN
Christine Darlov & Kenny Amelung
Copyright © KUNSTSAMLINGEN 2017, All rights reserved.

 

img img img img img